MYSPYS.

Hallå alla härliga!
Förlåt för ingen bloggning men har inte haft tid, gårdagen var fullspäckad och idag har jag varit i Skärholmen med sis och pappi sen senare idag kom släkten för att fira mig, så det hade varit min dag!
Ska snart sätta mig med mammi och kolla på någon film, myspys. Imorgon är det bara att tagga inför slutspel i u17, kommer nog bli riktigt kul!
Men nu ska jag väljer film, vi hörs senare.
Puss


TACK & GODNATT.

Tack för alla gratulationer och alla som har gjort denna dag riktigt jäkla bra!
Godnatt pussar.


LIFE IS AMAZING.


JÄKLIGT BRA DAG.

Hallå!
Äntligen 14, åh dagen har varit så bra. Har verkligen världens bästa kompisar!
Men kom nyss hem, tog några jordgubbar och ska snart nog kolla på OC, sen träning ikväll, skönt!
Sen ska jag nog ha lite födelsedags mys med mammi, äta gott och film. Sen imorgon blir det träning efter skolan och på kvällen ska jag till Wilma, kommer säkert bli en superkväll!
Men vi hörs senare, ha en jättebra dag.
Puss


Sista dagen som 13.

Hallå alla goingar!
Hoppas allt är bra med er, det är de med mig iaf lite trött men det funkar. Skolan var så seg, usch gillar inte onsdagar, börjar 8 och slutar 10 i 3 så det är lite segt. Men efter skolan var jag med Lukas och Sjöberg en stund, sen så gick jag hem och tog det lugnt, så ligger just nu ner bäddad i soffan. Ska nog plugga lite franska snart.
Men ha det jättebra då hörs vi sen!
Puss


GODNATT.

Jag älskar dig så. #myeverything


ME LOVE BOYFRIEND.

Hallå!
Hoppas allt är bra med er, det är de med mig iaf! Har haft en superbra dag, gick i skolan som var väldigt lugn och skön, sen efter skolan gick jag och Hanna hem till Wilma och hade det så kul, ni är så bra tjejer!
Har pluggar lite matte också, det var lätt så det gick snabbt!
Skulle egentligen ha tränat idag men skippade det, var trött osv så vart hemma, sköt det också.
Juste fyller år om två dagar, oppaaa, kommer bli så kul!
Men nu ska jag börja borrats tänderna, vi hörs senare.
Puss


GODNATT.

#1 day 2 boyfriend.


GULD HELG.

Hallå goingar!
Hoppas eran helg har varit bra, min har varit helt otroligt grym. Först guld i u19, sen idag hade jag u15 turnering och tog guld där också, skönt att vara bästa laget i Stockholm! Victoria kom till hallen en stund också, som jag har saknat dig. Hon hade med sig en födelsedagspresent till mig, hon hade köpt Someday och Justin favorit godis Sour Patch, dö goda. Åh du är för bra för att vara sann Victoria, älskar dig så jäkla mycket!
Men nu ska jag äta lite mat, ha en bra kväll.
Puss


TURNERING.

Alla vunna, snart väntar match mot Vallentuna, tagga!


UNDERBART ÄLSKAD.

Ligger i sängen & ska sova snart. Har u19 kval imorgon, så tagga!
Jag älskar dig.


I LOVE FRIDAYS.

Hallå!
Hur mår ni? Jag mår iaf super bra, härligt väder, fredag och världens bästa syster kommer hem idag, kan ju inte bli bättre!
Ska snart börja göra mig iordning för träning, taggad. Skolan var riktigt skön, några i klassen hade haft matte prov så vi som hade gjort det fick en timma ledigt, så drog ner till centrum och Ludvig köpte jordgubbar till mig och han, så bra!
Men måste börja göra mig iordning nu, ha en fantastisk fredag.
Puss


new in the closet!


SOL.

Hallå goingar!
Förlåt för att jag inte har bloggar nått, men har haft träningar och pluggat till prov som är idag! Men nu är jag på gång igen.
Ska snart börja dra mig mot skolan, åh vilket härligt väder det är ute. Våren är här! Igår var det ju helt galet varmt, så skönt.
Efter skolan vet jag inte vad som händer, kanske åker in till stan en snabbis, men vet inte har gjort illa min fot så den gör ganska ont så vi får se vad som händer!
Men måste börja rulla mig mot skolan, ha en jättebra dag!
Puss


DEAR JOHN.

Hallåj.
Har nys kollat på Dear John, fy va bra! Nya favorit filmen. Så ska gosa ner mig i sängen nu och smsa lite, måste ladda om inför skola imorgon.
Men godnatt, sov sött.


Another choice.


10 DAYS TO MY BIRTHDAY.

Hallå!
Sitter ned gosad i soffan och kollar på  The Hills, vaknade av huvudvärk och känner mig mosig så det var en hemma dag för mig. Ska nog plugga lite senare, har prov i veckan så. Fick också reda på nyss att Nicki Minaj kommer till Sverige så kanske blir att man går med Rebecca, fun!
Har inte så mycket att skriva, så vi hörs senare.
puss


18/3-2012.

Hallå goingar!
Förlåt för usel bloggning, men som ni vet så var jag i Falköping och hälsade på min kära syster! Det var super mysigt verkligen, saknar henne redan men hon kommer hem på fredag så det är awsome. Kom hem halv 2 igår på natten igår hade sovit lite i bilen och hemma ssåklart var så himla trött, räknade ut att jag hade sovit i 13 timmar, så skönt! Sen hade jag match idag, men spelade för mådde inte topp. Så satt och kolla på mitt duktiga lag, tyvär vart det 3-1 förlust, men men.
Ska snart dra mig mot köket och ta lite lassagne, mums! Tror jag ska ta ett bad också och göra mig lite vår fräsch till skolan imorgon, blä, orkar verkligen inte skolan just nu.
Men nu ska jag göra lite annat, hoppas ni har en bra söndaskväll.
puss


örongodis♥

F R I D A Y.

Hallå alla goingar!
Woho fredag, så skönt. Sista lektionen snart också så det är chill! Hade matte prov förra lektionen, kändes bra! Efter skolan ska jag packa och sen rullar bilen mot Falköping, ska till systeryster, så det blir kul.
Så det blir nog inte så mycket uppdatering under helgen, men nått inlägg iaf.
Ska börja dra mig till lektionen nu, ha en jättebra fredag.
Puss


IMORGON.

Bloggar imorgon, måste plugga till prov, så vi hörs imorgon.
Puss


B E S T F R I E N D S.


NICKI MINAJ.

Hallåj!
Fy satan vad jag är trött. Skolan kan bara dra nu! Åh orkar inte med allt. Men ett plus med veckan är att jag fick min mobil idag från lagning, tog bara över dagen så det är ett stort plus! Ska iaf snart gosa ner mig i soffan till OC med en smoothie, skönt!
Ska plugga efter det också, har prov på fredag och förhör imorgon. Bloggen kanske inte är så bra uppdatering på nu, men har mycket i veckorna och på helgerna så ni vet!
Men ska rulla mig uppåt nu, blog u later.
Puss


LASAGNE.

Hallå!
Hoppas allt är bra med er, det är de med mig iaf!
Kom nyss hem från träningen och sitter ny duschad i soffan och väntar på lasagne, mumma! Mammas jobbkamrat kommer över på middag också, så det blir trevligt.
Ska plugga lite också, 10 budord inte så kul men duger!
Nu måste jag gå och plocka iordning lite, vi hörs senare.
Puss


LILA & ROSA.

Hallå alla goingar!
Hoppas allt är bra med er. Ska snart börja göra mig iordning för träning, lite för trött för träning men det funkar! Måste också plugga lite senare också..
Men har inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt och spenderat sista tiden med Bells!
Oj, måste sticka, hörs sen.
Puss


E T T A.

Oppaaa, etta idag. Känns så skönt! Vinst igår och idag, kan inte bli bättre. Men ska snart gosa ner mig i soffan, är så himla trött och sen äcklig skola imorgon... Får ta vara nu på den sista kvällen med Bells, så ska inte sitta så mycket vid datorn nu.
Vi hörs senare, om inte så godnatt.
puss

Jag älskar dig så jäkla mycket.♥


Off for some volleyball.

Turnering hela dagen, så blir bog inte så bra uppdatering. Men vi hörs när jag kommer hem.
Puss


EUPHORIA.

Oppaaa va bra! Hon är så grym, skulle igentligen velat att Danny vann men hon var riktigt grym hon också!


BACK ON TRACK.

Hallå!
Har fått sånt blogg sug nu, så nu kör vi igån igen.
Dagen har spenderas i hallen med match som vi tog vinst i, och dömning till killarna som också vann!
Sen åkte jag hem och fixade mig lite, Maja kom lite senare och vi åt sushi och hade allmänt mysigt, så nu sitter vi och mumsar i oss banana split och kollar på melodifestivalen, go Loreen & Danny!
Men nu ska jag vara lite social, vi hörs senare.
Puss


BLOGGPAUSE.

Kommer ta en bloggpause nu under veckan, har mycket i skolan osv, vet inte när det är. Men ni får ha de bra tills dess.
Puss


GODNATT.

Hallå :)
Ska hoppa ner i sängen nu efter ett bra avsnitt av Äkta människor. Första skoldan imorgon efter lovet, vill verkligen inte gå, vill bara sova till sommarlovet. Men ska inte tänka så mycket vad som är dåligt, får ju träffa mina efterlängtade kompisar, så det är ett stort plus!
Men ska gosa ner mig nu, sov sött.
Puss


WHAT EVER HAPPENS. KEEP SMILING.


4MARS.

Godmorgon!
Hur är det med er? Vaknade halv 9 idag, måste ställa om mig till skolan imorgon. Sen gick jag upp med Maja och satte oss i soffan med våra täcken och gosade ner oss. Vet inte vad som händer idag men kommer nog vara med Maja en stund, sen måste jag hem och plugga! Usch, skolan tar över loven snart..
Har inte så jättemycket att skriva, ska gå och byta om så vi hörs senare.
puss

TÄVLING.

Jag är med och tävlar om nått av dehär skalen, på den HÄR bloggen. Skalen kommer från http://merskal.se/ så tävla du också!

3 MARS.

Hallå!
Hoppas allt är bra med er, det är de med mig. Så himla skönt väder idag, måste nog ut på en promenad. Ska också plugga och fixa lite i mitt rum. Juste var i Skärholmen igår och fick med mig lite saker hem, så lägger upp det under dagen!
Men nu ska jag ta dusch, blog u later.
Puss


Everyone smiles in the same language.


SKINJACKAN PÅ.

Hallåj!
Gud vad fint väder det är idag, sverige börjar gå mot vår, det gillas!
Ska snart börja göra mig iordning, ska till Skärholmen med mammi och kolla på lite kläder och smink. Tror jag också ska plugga lite när jag kommer hem, har franska och gramatik prov nästa vecka.. Men dom ska jag fixa! Skulle igentligen åkt till Göteborg och Lund i helgen för att vara med i allsvenskan men blir inte så, tar inte upp varför här. Men ska istället sova hos Maja och ha mysigt, så det blir kul!
Nu måste jag börja dra mig, vi hörs sen.
puss

AVATAR.

Hallå :)
Sitter ner gosad och kollar på Avatar, gillar verkligen filmen! Hade iaf en toppen dag med Victoria, hon åker till New York imorgon. Ha så jäkla kul där bästis!
Men ska lägga undan mobilen nu, säger godnatt också så sov sött.
Puss


1 MARS.

Hallå alla goingar!
Hur är det med er? Med mig är allt på topp!
Ligger och kollar på MTV, det spelar upp alla Justins låtar och lite sånna saker, 18 år so sick! Men nu tig det slut. Ska snart göra lite lunch och senare idag ska jag till Victoria.
Har inte så mycket att skria, så vi hörs sen.
Puss


HAPPY BIRTHDAY MY HERO.

18 år, du är solstrålen i mitt liv, jag kan inte förklara med ord hur stolt jag är över dig, du är så himla bäst.
Ha den bästa födelsedagen i ditt liv, jag älskar dig Justin.


RSS 2.0