SOON MY HERO TURNS 18.

Hallå!
Ska snart ta en snabb dusch och sen hoppa ner i sägen direkt, har haft en riktigt tuff träning med a-laget, men det var skönt!
Och imorgon åker jag till Victoria för att fira Justin och för att säga "hejdå" hon åker till New York på fredag, sån lyx! Men ska duscha nu, säger godnatt nu också.
Sov sött, puss.


SPRING.

Hallå alla fina!
Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit toppen. Skulle ju hå på bio med Robin och Gustav men blev inge bio, ville inte gå när det är sånt här fint väder, 13+ helt underbart! Så vi gick runt i stan och kolla runt i lite affärer, fick med mig två iPhone skal. Ligger nu ner gosad i soffan och kollar på OC, mår inte så jättebra men ska vila upp mig nu rejält. Sen träning ikväll så det är skönt att träna av sig lite.
Men ska gå nu, vi hörs senare.
Puss


MYSKVÄLL.

Hallå! :)
Hoppas allt är bra med er, det är de iaf med mig. Är med Hanna och Wilma nu och kollar på film har tjejsnack och lite sånna saker, ni är så bra tjejer!
Men idag så var jag med Maja och Lina, gjorde lite olika saker.
Imorgon ska jag in till stan för bio med Robin och Gustav, och sen träning på kvällen, toppen dag!
Men nu ska jag vara lite social med mina tjejer, blog u later.
Puss


FRANSK MANIKYR.

Fräshade upp naglarna lite idag, love.


INSPIRATION.


MÅNDAG.

Godmorgon!
Kanske lite sent för att säga det men men, vaknade för en stund senså gick ner och gjorde lite te. Är nog påväg att bli sjuk har så himla ont i halsen, hostar, ont i kroppen osv.. Hoppas det inte blir värre, har så bra planer under veckan. Men idag ska jag bara ta det lugnt så jag blir frisk, kanske träffar någon kompis senare. Ska gå och bädda ner mig i soffan nu och kolla på Kardashians.
Blog u later, puss


Äkta människor.

Hallå!
Har nyss haft en mysig tacos middag, mums. Ska snart gå upp och mysa ner mig i soffan med mamma och kolla på Äkta Människor, är lite hängning så ska bli skönt att bara ta det lugnt och att det inte är någon skola nästa vecka.
Men ni får ha en toppen kväll så hörs vi senare.
Puss


Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare.


VÅR.

Hallå alla goingar!
Fy vilken härlig dag det är idag, sol och blå himmel. Våren är ju snart är, dax att ta fram conversen och skinjackan. Har inget planerat idag, kanske ska ut på en promenix senare idag med Maja, har saknat henne så himla mycket.
Vi skulle ju ha spelat match igår, men det blev inget. Vi fick inte ihop ett lag osv.. Så dåligt. Jaja, fick iaf se melodifestivalen, tyckte Danny var rätt okej!
Men nu ska jag börja göra mig iordning, blog u later.
Puss


ÖRONGODIS.



SPORTLOV.

Godmorgon!
Hur är det med er? Mig är det tipp topp. Skulle gå ner och göra frukost men så var det framdukat te och bagels, så bra start på en lördag! Vet inte vad som hittas på idag, match ikväll iaf och innan dess ska jag nog bara ta det lugnt.
Men lite om gårdagen, hade skola och utvecklingssamtal, det gick finfint. Sen tränade jag lite mer än 3 timmar och sen på kvällen kom Hanna och Wilma över på filmkväll. Vi såg Insidious och Friends with benefits, så det var en lyckad kväll!
Men nu ska jag gå och ta en dusch, blog u later.
Puss


TOMORROW = FRIDAY.

Hallå :)
Sitter ner gosad i sängen framför OC efter en skön träning, kan ju inget annat än och säga att livet är på topp nu. Fredag imorgon och det betyder sportlov, så efterlängtat!
Ska nog inte göra nått speciellt imorgon, träning och kanske träffa några kompisar. Men ska fortsätta kolla nu, blog u later, puss.


SÄMST.

Hallå!
åh den här dagen har bara varit D Å L I G. Mobilen gled ut ut fickan eller så var det nån jävel som kom åt mig och jag tappade den i marken, så nu är framsidan sprucken. Inget bra har hänt den här veckan, allt har bara varit så dåligt. Blir så arg.
Men ska snart sätta mig och kolla på OC så man kanske blir på lite bättre humör.
Har inget mer att skriva så vi hörs sen.
puss


21.17

Hallå :)
Hoppas ni har haft en bra dag, det har iaf jag! Lugnt i skolan, inget plugg, sportlov på fredag, livet leker helt enkelt.
Har gosat ner mig i sängen nu och kollar på OC, så skönt. Ska fixa lite saker tills imorgon också, vi har friluftsdag tror jag att det heter, usch tycker det är så tråkigt!
Har inte så mycket mer att skiva, så vi hörs sen.
Puss


GODNATT

Ska hoppa ner i sängen nu och smsa lite, vi hörs imorgon.
Puss


S M I L E.


VARFÖR ÄR MÅNDAG SÅ LÅNGT IFRÅN FREDAG?

Hallå :)
Hoppas ni har haft en bra måndag! Det har inte jag, seg i huvudet, mensvärk, segt i skolan, allt har bara varit allmänt dåligt, vill bara ha sportlov.
Men nu börjar dagen bli lite bättre, ligger och har det skönt i soffan med lugn musik, ska plugga sen också, har test imorgon. Ska nog bara förtsätta ta det lugnt på kvällen, mår inte så bra heller, men om jag mår bättre ska jag träna lite!
Har inget mer att säga, blog u later.
Puss


BÄSTAVÄN.

Hallå :)
Förlåt för lite bloggning, men ville ta all tid med Victoria. Åh så jag har saknat henne, vi hade det iaf jättebra, mycket skratt.
Men igår när jag kom till henne åkte vi direkt in till stan för att gå Bieber-paraden, men det var så få runt 20-30 stycket så vi kände ingen lust eftersom vi har sätt honom en gång och så kan ju 30 inte påverka så mycket... Men sen åkte vi hem och chillade, vi skulle igentligen gått på fest men efter lite snack så vart det inget! Men istället för de gick vi ut och träffade Alex, Pelle och Gustav, så bra killar! Sen så följde Gustav med oss in, vi hade så kul, en riktigt bra kväll!
Men nu sitter jag i bilen påväg till Katrineholm, ska till min farmor och farfar med pappa, sen ska vi kolla på elit match också.
Men nu ska jag läsa på lite om vulkaner som vi har förhör om, blog u later.
Puss


SLEEPIE.

Godnatt från en supermega trött tjej, imorgon blir det än vända till Sollentuna för att träffa min efterlängtade Victoria, sover över där också, så bäst. Btw tack för kvällen tjejer ni är så bra!


F R E D A G.

Hallå :)
Kan inget annat än och säga att det här var den sämsta fredagen på länge! Isabella åkte hem till Falköping idag och det är tusen tummar ner, sen hade jag idrott och åkte skridskor, ramlade och slog i knät så jag trodde jag skulle dö, sen så när jag ramlade skulle jag ringa min pappa och då skulle ju självklart skulle inte mobil funka så jag kunde inte ringa... Åh men det är tur att Hanna och Wilma kommer hit ikväll och gör dagen bättre, ska kolla på film och ha allmänt mysigt!
Men ska dra mig mot soffan nu, OC har börjat, blog u later.
Puss


G O D N A T T

Är så trött så ska nog hoppa ner i min mysiga säng snart, så skönt med fredag imorgon!
Men sov sött.
Puss


Torsdag.

Hallå :)
Kom nyss in, hade träffat några kompisar. Ska snart börja göra mig i ordning till träning, ska faktiskt bli riktigt skönt med träna! Sen ska jag bara vara med systeryster, sista kvällen hemma, sen åker hon tillbaka till Falköping så ska ta vara på sista kvällen, kommer sakna henne så mycket när hon åker hem.
Men nu måste jag börja klä på mig träningskläder, blog u later.
Puss


Godnatt.

Ska hoppa ner i sängen nu, skönt att lägga sig lite tidigare.
Sov gott, puss.


WEDNESDAY.

Hallå :)
förlåt förlåt förlåt för att jag inte har bloggat nått, men har inte haft tid/lust. Men iaf igår så var det ju alla hjärtans dag, hoppas ni hade en toppen dag! Det hade jag, lugnt dag i skolan efter det träffade jag lite kompisar och sen runt fem åkte jag till min morfar där kusinerna var och firade Bells, riktigt bra dag!
Sen idag har jag inte gjort nått speciell, kom in för en stund sen hade varit ute och haft snöbolls krig med Bells. Ska snart dra mig mot talangjakten med Ludvig, så ska fixa lite tills de nu. Blog i later.
Puss


-


MÅNDAG.

Hallå :)
Hoppas allt är bra med er, mig är de sisådär, mega trött och lite såna saker. Kom annars hem från skolan för en stund sen och nu kollar jag på OC, kanske träning ikväll har inte bestämt mig om jag ska träna men vi får se! Har inte så mycket att skriva, så vi hörs sen.
Puss


Whitney Houston.

En av de bästa sångerskorna i världen.


VINST MOT SERIELEDARNA.

Tjenixen :)
Sitter med systeryster och mammi i soffan och kollar på Äkta människor, så bra!
Men vinst idag med 3-2 mot serieledarna, kämpigt men bra. Sen så har jag bara tagit det lugnt, varit med Bells och lite sånt. Inte så mycket bloggning idag, så kommer igång imorgon!
Men har inget mer att säga så ska fortsätta kolla nu, blog u later.
Puss


1 year.


LÖRDAG.

Hallå :)
Förlåt för ingen bloggning, men har ju haft volleyboll hela dagen, och varit så himla trött! Dagen var toppen, vi kom tvåa, så det var bra! Men har gosat ner mig i soffan med mammi och kollar på melodifestivalen, Ulrik var ju faktiskt riktigt bra! Ska nog också hämta lite Ben&Jerry's, så otroligt gott.
Sen match imorgon mot Eskilstuna, serieledarna, bara att kämpa på för vi ska vinna den matchen!
Men nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen, blog u later.
Puss


Gnight.

Jag älskar dig, #myeverything.


Ben&Jerry's.

Hallåj! :)
Hoppas ni har haft en toppen dag, min har iaf varit det. Var med Ludvig en stund och kollade på film, så det var en bra start på helgen! Men nu ligger i soffan med Ben&Jerry's och kollar på en film med mammi, mys! Ska snart fixa lite saker tills imorgon, har ju turnering i Vallentuna, är supertaggad! Men blir borta hela dagen, så blir nog inte så mycket bloggning.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, blog u later.
Puss


-


FRIDAY.

Godmorgon!
Sitter och kollar på Vakna med the voice och övar lite engelska glosor. Så himla skönt med fredag, inget planerat idag har träning, men vet inte om jag ska träna, är så himla trött. Ska nog träffa lite kompisar istället!
Förlåt att det har varit så dålig uppdatering, men har gjort lite andra saker, men ska bli bättring på det nu!
Men måste börja göra mig i ordning, blog u later.
Puss


Imorgon är det fredag.

Halloj!
Hoppas allt är bra med er, mig är det hur bra som helst! Sitter och kollar på OC och dricker te. Skolan var bra, tycker dagen bara har rusat förbi. Men annars är det träning ikväll, är supertaggad! Och fredag imorgon, det kan inte bli bättre. Turnering på lördag och match på söndagen, så kommer nog att vara ganska slutkörd efter helgen!
Men nu börjar det, blog u later.
Puss


CUTIEPIE.


Trött onsdag.

Hallå!
Slutade 12, gick hem med Micke och kolla på film och tog det lugnt, var varit så trött idag, iaf Ingen träning idag så ska nog fixa lite i rummet och öva på franska glosor! Annars har dagen varit bra, jätte många lärare är sjuka så vi har inga "riktiga" lektioner, så det var ganska skönt!
Men ska gå och göra lite te nu, blog u later.
Puss


MATH.

Hallå! :)
Sitter och gör det sista på matten och ska snart gå och göra en kopp te, mys! Ska nog gå till skolan imorgon så ska fixa lite saker till de, skulle igentligen ha haft utvecklingssamtal då men läraren vart sjuk.. Men det gör inget, ska nog träffa lite kompisar då ist! :)
Men nu är te vattnet klar, blog u later.
puss

Kidrauhl.


THE OC

Hallå :)
Ligger ner gosad i soffan och kollar på OC, är hemma från skolan idag, vaknade och mådde inte alls bra. Men ska plugga idag igen, ska nog plugga bort allt så man inte behöver göra nått mer i veckan! annas ska jag bara vila ut mig och bli frisk till imorgon. Men ska stänga av datorn nu, vi hörs sen.
puss


Godnatt.


SOULMATE.

Halloj!
Sitter och skypar med Gustav och gör lite läxor. Träningen gick super bra, bara jag com älskar känslan när träningen gick bra? Iaf kanske ska kolla på ett avsnitt av OC innan jag sover. Vi slutar ju 12 varje dag så skulle ha gått på bio imorgon med Hanna och Wilma men ändrade planer, ska göra lite annat med dom istället! :) Men nu ska jag och fixa lite saker tills imorgon.
puss


Måndag.

Hallå :)
Hoppas allt är bra med er, med mig är det tipp topp! Slutade kl 12 idag, så himla skönt. Har inte gjort nått speciellt idag, tagit det lugnt och nu kollar jag på glee, awsome!
Sen träning ikväll, ska bli skönt men ändå inte, är lite för trött för att ha fys..
Men ska fortsätta kolla på glee nu, vi hörs sen.
Puss


Godnatt.


Äkta människor.

Hallå!
Kom nyss in, hade träffat några kompisar. Ska sätta mig med en kopp varm choklad och plugga lite matte, mys!
Sen hade Wilma tipsat mig om ett program som heter "äkta människor" som börjar kl 21.00 så ska nog kolla på det. Och sen kanske ett OC avsnitt! Vi slutar 12 varje dag den här veckan så imorrn går vi bara i skolan i 3 timmar, så skönt!
Men nu måste jag plugga på, vi hörs sen.
Puss


Winter cute.


SÖNDAG

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen, ska snart göra göra lite frukost och varm choklad, gott!
Ska plugga lite idag och sen får vi se vad som händer, tror jag ska åka och kolla på iphone skal också. Vill faktiskt ut och åka pulka, tycker det är så kul, men det är ju så himla kallt ute, så nej inge pulka idag.
Men nu ska jag vispa grädde, vi hörs sen.
Puss

 


Goodnight.


Nu ska vi hoppa i sängen och titta på OC, puss & godnatt från två tröttisar.♥

Melodifestivalen.

Snart blir det melodifestivalen med Maja, hon sover här så de kommer bli super! Ska snart gå ner och hämta mumsmums, ananas & lite choklad, så gott! Men nu ska vi gosa ner oss i soffan.
puss
image description

 

 


Best friends are that people you can do anything and nothing with and still have the best time.


Omstart.

Hallå.
Tänkte pröva blogg nu istället för devote, tänkte också göra en ny start med mer bilder mer inlägg osv..
Sitter med bestisfestis som har gjort min design, hon är bäst. Vi ska snart ut och fota lite tror jag, men de här blir ett kort inlägg, så vi hörs!
puss
Du är bäst.

RSS 2.0