BACK ON TRACK.

Hallå allihopa, nu är jag tillbaka!
Ska försöka få ett flyt på bloggande nu, kände att det vart för mycket med skolan och volleybollen, så bloggen fick vänta, men nu kör vi!
Iaf, idag så åkte jag till Victoria så kom till henne runt halv 1, vi chillade gärnet, åkte till Sollentuna Centrum och kollade lite och skulle handla till kvällen. Vi har faktiskt pratat om varför man ibland åker till brasor långt bort, varför? det är bara träd som brinner.. Vi tycker personligen att det är väldigt onödingt, men men. Vi ska iaf träffa Calle, kanske Samuel och sen blir det säker andra också, roligt!
Men snart ska vi gå och göra tacos, mummaaa.
Blog u later, puss.

Bloggpause.

Yes, har inget sug så vi hörs när ja kommer tillbaka.


SAKNAR DIG SYSTERYSTER.

Hallå goingar!
Måste börja inlägget med att säga förlåt att jag inte har bloggat, men har inte haft någon lust.
Men ska försöka komma igång nu. Iaf har nyss gjort mig iordning och ska snart åka och handla med mammi, sen vet jag inte vad som händer senare idag. Kanske ut och springa eller nått, är jätteträningssugen! Skulle igentligen åkt till systeryster idag och vara där över helgen, men vart inget så får träffa henne nästa helg när hon kommer hem, det är U21 sm, tagga!
Men nu måste jag fixa det sista, blog u later.
Puss


5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.



Jag älskar när killar har lite små lockigt hår, så jäkla snyggt.

Jag är jätte lättskrämd.

Jag har bara sätt 2-3 skräckisar i hela mitt liv.

Min syster är min allra bästavän.

Jag blir lättare och bättre kompis med killar än med tjejer.


Tuesday.

Hallå alla söta.
Hur är det med er? Mig är de sisådär, fortfarande sjuk men på bättringsvägen, så de är bra!
Har inte gjort något idag, kollade lite krämer från VS och funderar att beställa hem Pure Seduction, någon som vet om den luktar gott? Har bara läst om hur den luktar och alla dom sidorna jag har läst har de rekommenderat Pure Seduction, så blir nog att jag beställer hem en body mist och body lotion!
Men ska gå och ta ett varm och skönt bad nu, ha en jättebra dag.
Puss


DREAM BOY.


NÄST BÄST I SVERIGE.

Hallå goingar!
Hemma efter världens bästa helg i Göteborg, har varit så grymt roligt.
Vi kom ju ner till gbg på eftermiddagen och hade sedan träning från 6-7, riktigt skönt träning. Spelade hela lördagen, vi vann allt den dagen så på söndagen vart det semi, vinst i den också så till final i SM, grymt kul! Torsk i finalen, men näst bäst i hela Sverige är ju inte så dåligt det heller! Så det har varit en jätte bra helg, att få träffa alla kompisar som man har saknat så himla mycket, pricken över iet. Sen så fick vi ju reda på att Starbucks fanns vid stationen, så vi sprang ner dig och köpte varsin gosak, stört gott!
Men idag så kände jag att jag inte mådde så jättebra när jag vaknade, men kämpade mig till skolan för att få träffa kompisarna igen, var bara i skolan till 11 sen gick jag hem, är förkyld, jättehes, och ont i huvudet så det var en hemma dag för mig idag. Så har inte gjort speciellt mycket idag, men ska nog snart sätta mig och kolla på OC eller gosa ner mig i soffan bara.
Men hoppas ni har haft en toppen helg, blog u later.
puss

Godnatt.

Godnatt alla söta, imorgon bär det av till Göteborg, taggaaaaa!
Ha en super bra helg, kanske jag gör nått inlägg då och då.
Puss


TRÖTT.

Hallå :)
Ligger och kollar på tv är så himla trött, va tvungen att vakna tidigt idag för skulle till en läkare och kolla en sak. Så kom hem för en timme sen ungefär och ska snart börja packa till Göteborg, åker dit imorgon med laget och ska spela SM, ska bli sjukt kul! Och sen senare ska jag ta tåget in till Södertälje och kolla på lite kläder, och sen så ska vi hämta upp Mary som ska sova här.
Men nu måste jag packa, ha en bra dag!
Puss


FRISSAN.

Hallå goingar!
Var tvungen att ställa klockan idag också eftersom jag ska till frisören och slinga håret, äntligen!
Sen ska jag kanske åka in till stan igen, måste hitta ett par jeans. Och på kvällen blir det träning, ska bli skönt! Juste fick med mig hem några saker igår, så visar dom senare idag tror jag!
Men nu måste jag börja göra mig iordning, ha en bra dag.
Puss


BRA DAG.

Hallå mina söta läsare.
Ställde klockan på 9 idag eftersom jag ska möta upp min efterlängtade Amanda i stan. Sen lite senare kommer Hanna & Calle också, Kommer nog bli en riktigt bra dag! Så först ska jag & Amanda gå i lite affärer sen så blir det bio.
Om gårdagen då, Hanna och Wilma hade varit hos mig sent på kvällen på söndagen så var jättetrött igår, men åkte till min morfar och träffade släkten, åt lite påskmat och hade allmänt trevligt! Sen på kvällen var det träning, fyfan. Fys i hela 2 timmar, så kan ju bara säga att jag har lite träningsvärk här och där.
Men nu måste jag börja göra mig iordning, ha en jättebra dag!
Puss


DAGENS.


 Kör på Hollister tröja, linne, leggins, armband och ett fräscht mintgörnt nagelack!


NO CLOUDS .

Godmorgon!
Måste bara börja inlägget med Grattis på födelsedagen världens bästa Alexander!
Men vilket härligt väder det är ute, vet inte vad som händer idag men ska nog träffa någon kompis.
Ska snart äta frukost, hih mumma! Älskar när mamma gör frukost, man får allt man kan önska sig, så gott.
Men ska gå och hjälpa lite med frukosten nu.
Puss


Teenager post.


Home.

Hallå alla härliga där ute!
Hoppas allt är bra med er. Kom nyss hem från farmor och farfar, har haft det superbra där. Man blir så ompysslad. Så nu har pappa skjutsat ner mig till mamma, vi ska snart åka och handla lite saker. Sen ikväll kanske jag ska träffa några kompisar men vi får se vad som händer! Annars blir det väll påskmys med mamma.
Och som ni ser har jag en ny design, tack så jättemycket Amanda! Är jättenöjd.
Men ni får ha en jättebra dag, blog u later.
Puss


6 APRIL.


~
Hallå där ute!
Första dagen på påsklovet, så skönt att bara kunna sova ut och inte behöva bry sig om skolan på nått sätt!
Har inte gjort så mycket idag, kollat på BB varit ute på en promenix med pappi och kollat på kamera. Åh bara en vecka kvar till Göteborg, får träffa alla mina efterlängtade kompisar, kommer verkligen bli så himla roligt! Ska försöka ta massa bilder så ni får hände med lite där också. Men jag har en fråga, jag skulle vilja ha en ny design, så om någon duktig läsare läser det här kan den ju höra av sig till mig, är ganska så jättetrött på min design nu.
Men nu ska jag sätte på lite musiko. Blog u later.
puss


Roses are red, Vilets are blue, Never say never, Cause dreams do come true.


PÅSKLOV.

Hallå goingar!
Hur är det med er? Mig är det superbra, påsklov äntligen!
Har kollar lite på OC, och nu lyssnar jag på lite musik i mina nya colouds, så bra! Fick dom igår av världens bästa pappa. Men ska snart börja packa ska åka till min farmor & farfar med pappi, så är där till lördag, soft. Så blir kanske inte så mycket bloggning över helgen, men ska försöka med nått inlägg varje dag!
har inte så mycket att skriva, men ha ett grymt påsklov allihopa!
Pusspuss


JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR DIG BÄSTIS.

Så himla söt, jag älskar dig.


Reason to be fit.


MONDAY.

Hallå alla härliga där ute!
Hur mår ni? Själv mår jag jättebra dock lite ont i halsen och huvudet, men det går över.
Ska snart sätta mig och äta lite mat innan träningen, är inte så taggad på de nu men det kommer! Har inte gjort så mycket idag, gått i skolan, haft en riktigt skrattdag, sen kom hem packade lite eftersom jag skulle upp till pappi och sen kollat lite på OC. Det ända som saknas nu påsklov, sovmorgon och alla kompisar, så härligt! Bara någon vecka kvar nu så bara att hålla ut!
Är lite avis på syster som åker till Italien och Slovenien i veckan för att spela EM-kval i volleyboll. Ganska så schysst.
Men ska gå och äta lite mat nu, ha en bra kväll nu.
Puss


G U L D.

Så jäkla härligt, guld i u17 slutspel. Bästa laget Stockholm nu! awesoooooome.


RSS 2.0