17 AGAIN.

Tjabba tjena, kom nyss hem, har träffat Micke, Scott och Viktor en stund, sköna grappar. Har också börjat packa till talang, så de måste vara klart imorgon. Men nu kollar jag på 17 again, älskar den filmen, och Zac så jädra snygg! Men nu börjar den igen, godnatt babes.
Puss


If you can’t handle my worst, you ain’t getting my best.


SUNNY DAY.

Hallå gosisar.
Ligger ute i solen, de börjar bli varmt nu, så skönt! Har inte gjort något speciellt idag, börjat förbereda lite saker till talangläger, ett volleyboll läger som börjar på lördag, men kommer åka ned på fredagen tidigt för att träffa systeryster och fixa i hennes nya rum, så de bli roligt, eller iaf att få träffa Isabella.
Senare ikväll blir det träning och kanske träffar kompisar på kvällen, så det blir kul!
Men ska fortsätta pressa nu, ha en jättebra dag allihopa.
Puss


~ THE BOY WHO ~



S O M M A R.


Hi readers!
Hoppas allt är jättebra med er, själv är jag på topphumör och allt bara är allmänt bra!
Hade skolavslutning idag, åh alla var så fina och söta. Sen så träffade jag några från klassen och fikade och hade det mysigt, åkte och klippte mig efter det, inte så mycket men kanske 5-7 cm, ville fräscha upp håret nu till sommaren så det va jätteskönt! Efter det drog jag hem med Hanna och träffade Micke, vi träffade Ludvig och Jonas senare, riktigt bra dag!
Men nu sitter jag och kollar på fotbollen med pappi, myys. Ska nog snart gå och göra mini spa tror jag. Men ska stänga ner datorn nu, ha en jättebra kväll alla.
puss


IMORGON = SOMMARLOV.

Hallå goingar.
Ligger och har det mysigt med Hanna i sängen, sover hos henne idag, riktigt mys!
Skolavslutning imorgon, kommer nog bli stört roligt, ska iväg på dagen med kompisar också så kommer bli roligt som sagt.
Ja, idag har jag inte gjort så mycket, spelade brännboll och förlorade stort mot 8orna.. Aja de va helt okej! Sen åkte jag till stan med mammi, fick med mig en bh hem. Sen har jag bara varit med Hanna, så dagen har varit najjan!
Men ska vara lite social nu, godnatt sötnosar.
Puss


BRÄNNBOLL.

Godmorgon!
Gick nyss upp från sängen, vi har sovmorgon till 10 idag, så himla skönt!
Min klass köra brännboll med 8orna nästan hela dagen idag så det blir helt okej, sen ska vi städa i skolan som är mindre roligt..
Efter skolan är det avslutning med volleybollen, känns lite tråkigt faktiskt, men kommer nog bli jätteroligt!
Har inte så mycket mer att skriva nu, men vi hörs under dagen.
Puss


GNIGHT.


SNART SOMMARLOV.

Hallå sötnosar!
Det här var ett tag sen kan man ju säga, har inte haft nått bloggsug på riktigt länge, men nu ska jag köra igång, på riktigt!!
Tycker det är helt otroligt att det är sommar och på tisdag får man sommarlov, helt sjukt! Allt har bara gått så himla fort. Men sommarlovet har sina nackdelar de också, man vet inte vart alla kompisar är, man kommer inte hinna träffa alla kompisar för många reser bort osv, det är väll den största nackdelen. Annars är sommarlov helt perfa!
Har egentligen mycket att skriva som jag inte har skrivit om, men de får jag ta i något annat inlägg, hoppas ni har haft en super bra början på sommaren. Blog u later.
Puss


RSS 2.0